Antena 3 CNN Externe Diaspora Unul din românii răniți în urmă cu o săptămână în Londra a murit

Unul din românii răniți în urmă cu o săptămână în Londra a murit

Unul din românii răniți în urmă cu o săptămână în Londra a murit
06 Mar 2017   •   19:44

Unul din românii răniți în urmă cu o săptămână în Londra a murit. Anunțul a fost făcut de Poliția metropolitană din Londra, care a precizat că este vorba despre un bărbat de 31 de ani. 

Poliția metropolitană din Londra a anunțat luni decesul unuia dintre cei cinci români care au fost răniți în urmă cu o săptămână, după ce o mașină a intrat într-un grup de persoane. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani, care a decedat din cauza leziunilor grave pe care le-a suferit în urma accidentului.

Un alt bărbat, în vârstă de 25 de ani, rămâne internat în spital, în stare cricită, în timp ce o femeie în vârstă de 35 de ani se află de asemenea în spital, în stare gravă, dar stabilă. O a patra victimă, un bărbat în vârstă de 46 de ani, rămâne internată, fiind rănit la un picior, scrie Libertatea.

Cinci români au fost răniți în Marea Britanie, după ce o mașină a intrat într-un grup de persoane, într-un cartier din sud-estul Londrei. Șoferul a fost reținut imediat după accident.

Românii erau angajați ai unei spălătorii de maşini din apropiere, iar imaginile de la locul accidentului surprind mai multe obiecte de curăţare împrăştiate pe trotuar. Martorii susţin că unul dintre răniţi l-a fugărit inclusiv pe stradă pe şofer, deşi avea faţa acoperită cu sânge.

×
Subiecte în articol: Londra Marea Britanie accident romani mort
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close