Antena 3 CNN Externe Diaspora Vasile a fost dat dispărut de familia sa, stabilită în Italia, de sâmbătă. După două zile, rudele au aflat cruntul adevăr. Este extrem de bizar ce s-a întâmplat!

Vasile a fost dat dispărut de familia sa, stabilită în Italia, de sâmbătă. După două zile, rudele au aflat cruntul adevăr. Este extrem de bizar ce s-a întâmplat!

Vasile a fost dat dispărut de familia sa, stabilită în Italia, de sâmbătă. După două zile, rudele au aflat cruntul adevăr. Este extrem de bizar ce s-a întâmplat!
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Sep 2019   •   13:56

Vasile Petrişor Cioroabă avea 18 ani și era fotbalist. Tânărul a crescut în orăşelul Palazzo Pignano, din provincia Cremona, însă de sâmbătă a intrat parcă în pământ.

Părinții lui, care sunt de loc din două comune din sudul Moldovei, au anunţat dispariția lui Vasile la poliție. Băiatul a plecat la un magazin aflat la câteva sute de metri de locuinţă, pentru a cumpăra diverse lucruri.

După ce l-au căutat în zadar două zile în zona în care se presupune că dispăruse, părinții au avut primit o lovitură uriașă.

Luni, în jurul prânzului, la sediul carabinierilor s-a prezentat un alt tânăr italian din localitate, în vârstă de 24 de ani, care a recunoscut că a produs un accident de circulaţie chiar în zona unde s-a semnalat dispariţia românului.

Deplasaţi la faţa locului, oamenii legii au găsit, la scurt timp, trupul neînsufleţit al lui Vasile Petrişor Cioroabă. Era la câţiva metri dincolo de parapetul metalic al şoselei, în nişte boscheţi, unde se presupune că ar fi fost aruncat în urma accidentului rutier. De altfel, şoferul care s-a prezentat la sediul Carabinierilor a declarat că a adormit la volanul maşinii sale şi că ar fi izbit parapetul, fără însă să-şi dea seama că a lovit şi un om, scrie Adevarul.

 

×
Subiecte în articol: gasit mort
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close