Antena 3 CNN Externe Diaspora Un zugrav român a distrus o cameră de hotel într-un scandal monstru, în Germania

Un zugrav român a distrus o cameră de hotel într-un scandal monstru, în Germania

Un zugrav român de 38 de ani a fost judecat la tribunalul districtual Landshut, din Germania după ce a provocat un scandal monstru într-un hotel din Landshut.

Un zugrav român a distrus o cameră de hotel într-un scandal monstru, în Germania
Sursa foto: Getty Images
de Viorel Aydan Cioroi    |    06 Aug 2021   •   23:52

Bărbatul a distrus o cameră a unui hotel din Landshut, a insultat și amenințat cu moartea paramedicii pe care tot acesta i-a solicitat, numindu-i extremiști. Zugravul neagă, însă, acuzațiile cu privire la amenințările cu moartea adresate medicilor, conform știridiaspora.

Românul a spus, în fața tribunalului districtual, că trecea printr-o ”fază proastă”, după ce acestuia i s-au adus o serie de acuzații grave, cu privire la o serie de infracțiuni pe care le-ar fi comis în Landshut în a doua jumătate a anului 2020, potrivit parchetului.

Acesta și-a cerut scuze cu blândețe pentru că a insultat serviciul de ambulanță, spunând că nu și-a putut explica ce l-a apucat. Acesta a spus că nu a fost o scuză, dar că este posibil ca indicentul să se fi produs din cauza consumului de alcool.

După evenimentul nefericit de la hotelul din Landshut, românul a fost amendat cu 1650 de euro, în urma procesului care a avut loc joi. Inițial procurorul ceruse ca bărbatului să i se acorde o amendă de 1950 de euro, însă avocatul bărbatului a cerut reducerea acesteia până la 1350. În final, judecătoarea Antje Stölzner a decis să stabilească o ”medie de aur” de 1650 de euro.

În prezent, bărbatul execută pedeapsa cu închisoarea pentru cinci luni, după o acuzație de jaf armat.

×
Subiecte în articol: Gemania scandal roman zugrav amenintari
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close