Antena 3 CNN Externe Trupul lui Diego Maradona, conservat pentru probe ADN. Șase copii au cerut teste de paternitate

Trupul lui Diego Maradona, conservat pentru probe ADN. Șase copii au cerut teste de paternitate

O instanță din Italia a decis conservarea trupului lui Diego Armando Maradona, după ce o femeie în vârstă de 25 de ani a pretins că este fiica argentinianului. Tânăra susține că este dreptul ei să știe dacă Maradona îi este sau nu tată și nu se va opri până nu va afla adevărul. Ea ar putea astfel deveni părtașă la moștenirea de aproximativ 41 milioane de euro.

Trupul lui Diego Maradona, conservat pentru probe ADN. Șase copii au cerut teste de paternitate
Sursa foto: Twitter: La Teja
de Georgiana Adam    |    17 Dec 2020   •   20:25

Trupul legendarului fotbalist Diego Maradona "trebuie conservat” în cazul în care ADN-ul său este necesar într-un caz de paternitate, a decis miercuri un tribunal argentinian.

Maradona a murit pe 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani, din cauza unui stop cardiac și a fost înmormântat o zi mai târziu într-un cimitir de la periferia orașului Buenos Aires.

Chiar dacă avocatul lui Maradona a declarat anterior agenției de știri Reuters că există deja probe de ADN, instanța a decis că trupul fostului jucător de la Boca Juniors și Napoli nu trebuie incinerat la o dată ulterioară, informează daylimail.co.uk.

Şase persoane aşteaptă să fie recunoscuţi ca fiind copii ai lui Maradona

Cinci copii au fost deja recunoscuţi de Maradona, patru în Argentina şi unul în Italia, pe când juca la Napoli, iar alţi şase aşteaptă o decizie în tribunale pentru stabilirea paternităţii pentru a putea participa în complexul proces de moştenire a bunurilor.

Unul dintre cei şase copii, Magali Gil, în vârstă de 25 de ani, a fost crescută de părinți adoptivi, însă mama ei i-a spus în 2018 că este fiica lui Maradona și de atunci încearcă să demonstreze acest lucru.

În aprilie 2019, ea intentat proces de paternitate pretinzând că este fiica lui Maradona şi a solicitat în acest sens un test ADN.

Tânăra susține că este dreptul ei să știe dacă Maradona îi este sau nu tată și nu se va opri până nu va afla adevărul. Ea ar putea astfel deveni părtașă la moștenirea de aproximativ 41 milioane de euro.

 

 

×
Subiecte în articol: Diego Maradona Magali Gil
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close