Antena 3 CNN Externe DIETA. A început să țină o dietă vegană dintr-un motiv bizar, dar lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit. „Le-am spus tuturor că vreau să salvez Planeta și animalele”

DIETA. A început să țină o dietă vegană dintr-un motiv bizar, dar lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit. „Le-am spus tuturor că vreau să salvez Planeta și animalele”

DIETA. A început să țină o dietă vegană dintr-un motiv bizar, dar lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit. „Le-am spus tuturor că vreau să salvez Planeta și animalele”
13 Mar 2019   •   13:21

DIETA. O tânără din Marea Britanie a încercat să scape de kilogramele în plus cu ajutorul unei diete vegane, însă rezultatul nu a fost chiar cel pe care și l-a dorit. 

Rebecca Hills, în vârstă de 20 de ani, a explicat de ce a devenit vegană. 

DIETA „Am devenit vegană în septembrie 2017. Le-am spus tuturor că vreau să salvez Planeta și animalele. Însă, cel puțin în subconștient, era și o parte din tulburarea mea de alimentație.

Înainte să mă îmbolnăvesc, îmi plăceau mult prăjiturile. Dar când am ajuns într-o perioadă foarte avansată a tulburării mele de alimentație, nu am mai mâncat nimic de felul acesta”, a explicat tânăra, conform BBC

DIETA După ce a ținut această dietă, a fost diagnosticată cu anorexie. 

DIETA „Am fost diagnosticată cu anorexie în iunie 2016, dar am avut întotdeauna probleme cu mâncarea. Cred că prima dietă am ținut-o când aveam numai 11 ani”, povestește Rebecca. 

DIETA „Regimul vegan pe care îl țineam chiar nu era pentru mine. Merg la terapeut acum și mă simt mult mai bine ca înainte”, a spus tânăra.

×
Subiecte în articol: tanara Marea Britanie
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close