Antena 3 CNN Externe Directorul de comunicare al lui Donald Trump demisionează înainte de a prelua funcția

Directorul de comunicare al lui Donald Trump demisionează înainte de a prelua funcția

Directorul de comunicare al lui Donald Trump demisionează înainte de a prelua funcția
26 Dec 2016   •   00:22

Numit joi viitor director de comunicare al preşedintelui Donald Trump, Jason Miller a anunţat, două zile mai târziu, că renunţă la această funcţie, dorind să consacre mai mult timp familiei sale, transmite AFP.

"După ce am petrecut săptămâna cu familia, cea mai lungă perioadă în compania lor din martie 2015, este clar că ei trebuie să fie prima mea prioritate în acest moment", a indicat Jason Miller, 41 de ani, într-un comunicat publicat sâmbătă.

El a amintit că soţia sa urmează să dea naştere în curând celui de-al doilea lor copil.

"Nu este momentul potrivit pentru a începe o muncă atât de solicitantă precum cea de director de comunicare al Casei Albe", a adăugat Miller.

Sean Spicer - unul dintre actualii purtători de cuvânt ai miliardarului - este cel care îşi va asuma atribuţiile directorului de comunicare, a precizat el. Spicer a fost numit joi purtător de cuvânt al Casei Albe, în administraţia ce îşi va începe mandatul pe 20 ianuarie.

Înainte de a se alătura campaniei Trump în timpul verii, Jason Miller îl consiliase pe unul dintre concurenţii omului de afaceri în alegerile primare republicane, Ted Cruz.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Donald Trump Alegeri SUA
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close