x close

Directorul Rompetrol Bulgaria, acuzat că a lovit în cap un poliţist (VIDEO)

01 Aug 2010   •   15:50
Directorul Rompetrol Bulgaria, acuzat că a lovit în cap un poliţist (VIDEO) Foto: Antena 3

Tot mai multe dovezi se strâng împotriva directorului român al Rompetrol Bulgaria. Autorităţile de la Sofia spun că Nichita Octavian şi un prieten au lovit în cap un poliţist şi au încercat să rupă insigna altuia. Cei doi au fost reţinuţi sâmbătă şi acum riscă până la 5 ani de închisoare.

Nichita Octavian, directorul Rompetrol Bulgaria, şi omul de afaceri Panzaru Ionuţ riscă să rămână în închisoare. Ei sunt acuzaţi că au încercat să forţeze intrarea într-un restaurant din Veliko Tarnovo, rezervat pentru un festival local, la care prticipau mai mulţi oficiali bulgari printre care şi preşedintele Parlamentului.

Se pare că românii se aflau în stare de ebrietate şi au intrat în conflict cu gărzile de corp ale Preşedintelui Parlamentului. Românii sunt acuzaţi acum de vătămare şi nerespectarea ordinelor poliţiei.

Avocatul bulgar al românilor susţine că toate acuzaţiile sunt false. Ivan Neagolov spune că cei doi nu au intrat în contact fizic cu forţele de ordine, iar Nichita Octavian şi Panzaru Ionut au crezut că restaurantul este, de fapt, o discotecă. Gărzile de corp ale preşedintelui Parlamentului ar fi fost îmbrăcate în civil.


Antena 3


Citeşte mai multe despre:

sofia director Rompetrol Bulgaria arest
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati