Antena 3 CNN Externe Directorul Rompetrol Bulgaria, arestat după un conflict cu gărzile de corp ale preşedintei Parlamentului bulgar (VIDEO)

Directorul Rompetrol Bulgaria, arestat după un conflict cu gărzile de corp ale preşedintei Parlamentului bulgar (VIDEO)

Directorul Rompetrol Bulgaria, arestat după un conflict cu gărzile de corp ale preşedintei Parlamentului bulgar (VIDEO)
31 Iul 2010   •   15:50

Directorul Rompetrol Bulgaria, Sorin Octavian Nichita ar fi fost arestat împreună cu un om de afaceri român după ce a intrat în conflict cu gărzile de corp ale preşedintei Parlamentului Bulgar, scrie presă bulgară. În ultimele zile, mai mulţi cetăţeni români aflaţi peste hotare au avut probleme cu legea.

Directorul Rompetrol Bulgaria, Sorin Nichita Octavian a fost arestat după ce a încercat să intre cu forţa într-un restaurant rezervat pentru mai mulţi oficiali de la Sofia, oaspeţi ai unui cunoscut festival local. Împreună cu un prieten, un om de afaceri român, Nichita Octavian a intrat în conflict cu gărzile de corp ale Preşedintei Parlamentului Bulgar, prezentă şi ea la eveniment. Românii au fost arestaţi şi acuzaţi de vătămare corporală şi nerespectare ordinului poliţiei.

Şi în Marea Britanie sunt probleme cu infractorii români. Un bărbat de 32 de ani a fost condamnat la 11 ani de închisoare pentru viol şi tentativă de omor. Românul fusese eliberat în 2007 dintr-o închisoare din România, tot pentru viol. Cerşetorii români dau bătai de cap autorităţilor britanice. Doi conaţionali au fost condamnaţi pentru că şi-au exploatat cei şapte copii pe care i-au trimis la cerşit şi furat în Londra. Românii au pledat "vinovat" pentru cruzime faţă de copii şi alte trei capete de acuzare.

În Franţa, patru minori români, cu vârste între 10 şi 15 ani, au fost reţinuţi după ce au jefuit mai multe locuinţe. Poliţia a găsit asupra acestora bijuterii în valoare de zeci de mii de euro. Copiii vor fi trimişi în faţa unei instanţe pentru minori.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close