Antena 3 CNN Externe Discursul vicepreşedintelui PE, Eva Kaili, înainte de a fi reţinută într-un scandal de luare de mită

Discursul vicepreşedintelui PE, Eva Kaili, înainte de a fi reţinută într-un scandal de luare de mită

Un alt scandal apare după cel legat de blocarea accesului României în spaţiul Schengen.

Discursul vicepreşedintelui PE, Eva Kaili, înainte de a fi reţinută într-un scandal de luare de mită
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Giannis Papanikos
de Georgiana Adam    |    10 Dec 2022   •   13:47

La vârful Uniunii Europene, vicepreședintele Parlamentului European, Eva Kaili, a fost reținută. Alături de Eva Kaili, din Grecia, au mai fost reţinuţi alţi trei angajați ai Parlamentului European. 

Au fost reținuți cu toții într-un scandal uriaș de luare de mită și se vehiculează o sumă de 600.000 de euro.

"Astăzi, Cupa Mondială din Qatar este, de fapt, o dovadă cum diplomaţia în sport poate duce la transformarea istorică a unei ţări, cu reforme care au inspirat lumea arabă.

Chiar eu am spus că Qatar este un pionier în drepturile muncii, abolirea supravegherii muncitorilor, migranţi şi reducerea salariului minim.

În ciuda provocărilor că şi companiile europene refuză să pună în aplicare aceste legi, s-au angajat către o nouă viziune şi s-au deschis către lume. Totuşi, unii de aici încă îi discriminează. 

Îi asupresc şi îi acuză pe toţi care vorbesc cu ei de corupţie. Dar, totuşi, folosesc gazele lor. Totuşi, companiile lor fac profituri de miliarde", a spus Eva Kaili, în discursul său din Parlamentul European.

×
Subiecte în articol: Eva Kaili luare mită mita
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close