Antena 3 CNN Externe ALEGERI SUA. Hillary Clinton, după pierderea alegerilor prezidențiale: "America este mai divizată decât credeam" VIDEO

ALEGERI SUA. Hillary Clinton, după pierderea alegerilor prezidențiale: "America este mai divizată decât credeam" VIDEO

ALEGERI SUA. Hillary Clinton, după pierderea alegerilor prezidențiale: "America este mai divizată decât credeam" VIDEO
09 Noi 2016   •   18:30

ALEGERI SUA. În urmă cu nici 24 de ore era favorita alegerilor prezidențiale din Statele Unite ale Americii. Însă ziua de 9 noiembrie 2016 îi va marca tot restul vieții, pentru că a pierdut.

La aproape zece ore după ce lucrurile au devenit clare, iar Donald Trump, noul președinte al SUA, Hilllary Clinton a venit în fața americanilor pentru a rosti discursul amar al înfrângerii. Unul plin de emoție, regrete și concluzii amare.

Iată cele mai importante fragmente din discursul lui Hillary Clinton:

"Sper că va fi un președinte de succes pentru toți americanii. Nu este rezultatul pe care l-am așteptat și îmi pare rău că nu am câștigat aceste alegeri, dar simt mândrie și mulțumire în urma acestei campanii minunate pe care am construit-o.  Voi sunteți cei mai buni americani și faptul că am fost candidatul vostru este cea mai mare onoare", a declarat Hillary Clinton, de la New York.

"Știu cât de dezamăgiți sunteți, pentru că asta simt și eu, la fel ca toți americanii care au investit emoționa. Este dureros și va fi în continuare mult timp, dar trebuie să ținem minte că această campanie nu a fost despre un om, ci despre Statele Unite. Am văzut că națiunea noastră este puternic divizată, dar eu cred că se poate un rezultat mai bun", a continuat Clinton.

"Am petrecut un an și jumătate construind în jurul ideii că visul american este pentru toată lumea, pentru toate comunitățile, indiferent de orientare sexuală, culoare, viziune, pentru toată lumea. Responsabilitatea noastră în continuare este să continuăm acest drum", a declarat Clinton.

“Vreau să le mulțumesc mai multor oameni. Barack și Michelle Obama, le suntem datori. Vă mulțumim pentru leadershipul autentic, care a însemnat foarte mult pentru această țară”, a continuat Hillary Clinton.

"A fost o campanie în care unii dintre voi s-au implicat cu toată ființa. Vreau să știți de la mine că ați fost cea mai bună echipă de campanie pe care a avut-o vreun candidat vreodată."

"Am un mesaj și pentru cei tineri: Mi-am petrecut viața de adult luptând pentru credințele mele. Am avut parte și de succes, dar și de înfrângeri. Vă rog, niciodată să nu vă opriți din a crede și a lupta pentru credințele voastre."

"Dumnezeu să vă binecuvânteze și Dumnezeu să binecuvânteze Statele Unite ale Americii!", a conchis Hillary Clinton.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close