Antena 3 CNN Externe Disneyland Paris se redeschide începând de pe 15 iulie. Vezi care sunt condițiile de intrare în cel mai vizitat parc de distracții

Disneyland Paris se redeschide începând de pe 15 iulie. Vezi care sunt condițiile de intrare în cel mai vizitat parc de distracții

Disneyland Paris își redeschide porțile pentru public începând cu data de 15 iulie. Parcul de distracții a stat închis timp de patru luni din cauza pandemiei de coronavirus.

Disneyland Paris se redeschide începând de pe 15 iulie. Vezi care sunt condițiile de intrare în cel mai vizitat parc de distracții
de Claudia Simion    |    23 Iun 2020   •   09:15

Cu toate că va fi deschis, cei care ajung la Disneyland vor fi obligați să respecte anumite reguli. Capacitatea de intrare a persoanelor în parc va fi destul de redusă, iar vizitatorii de peste 11 ani vor fi nevoiți să poarte mască de protecție. De asemenea, toți oamenii trebuie să păstreze distanța socială pe perioada vizitei parcului. Potrivit reprezentanților din cadrul The Walt Disney Company, o serie de spectacole și evenimente organizate la nivelul parcului nu vor fi disponibile sau vor suferi modificări.

Rezervarea biletelor, doar online de la începutul lunii iulie

Momentan nu se știe exact care va fi limita de persoane permisă, dar cert este că rezervarea biletului este obligatorie și se va face exclusiv online. Biletele se vor putea rezerva de la începutul lunii iulie.

Parcul de distracţii Disneyland Paris este amplasat în localitatea Marne-la-Vallée, regiunea Ile-de-France, care se află la aproximativ 32 de km de centrul Parisului. E o zonă care a fost destul de afectată de coronavirus.

Disneyland a fost deschis pentru prima dată în Paris în anul 1992 și de atunci o mulțime de turiști se adună an de an. În 2017, spre exemplu, parcul a avut 14,8 milioane de vizitatori și e considerat cel mai vizitat loc de vacanță din Franța și din Europa. Disneyland Paris cuprinde două parcuri tematice, un centru comercial, o mulțime de restaurante și localuri, multe magazine de suveniruri, șapte hoteluri. Este al doilea parc Disney care s-a deschis în afara SUA (după cel din Tokyo).

Până în acest moment, Franța a înregistrat un număr de 197.381 de infectări cu coronavirus. Dintre acestea, 34.657 sunt decese, iar 74.736 sunt vindecări. La nivel mondial, bilanțul infectărilor a ajuns la 9.098.855. Până acum au murit 472.172 pe tot globul și au fost înregistrate 4.526.407 de persoane vindecate.

×
Subiecte în articol: Disneyland Paris
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close