Antena 3 Externe Disperarea unui român şomer din Anglia: Se vinde pe eBay. Soţia l-a părăsit şi i-a luat economiile de-o viaţă

Disperarea unui român şomer din Anglia: Se vinde pe eBay. Soţia l-a părăsit şi i-a luat economiile de-o viaţă

de Antena3.ro    |    10 Feb 2012   •   15:51
Disperarea unui român şomer din Anglia: Se vinde pe eBay. Soţia l-a părăsit şi i-a luat economiile de-o viaţă

Un român din Coventry care a rămas fără loc de muncă s-a pus la vânzare pe eBay, pentru a îşi putea câştiga existenţa, informează Coventry Telegraph.
   
În vârstă de 25 de ani, Alex Bălaşa a plecat în Marea Britanie în luna octombrie, cu scopul de a începe o nouă viaţă. Soţia sa însă l-a părăsit, luându-i toate economiile.
   
"La începutul acestui an nu aveam nimic, nu aveam unde să stau, nu aveam slujbă, bani sau venit. Am venit în Coventry pentru a începe o nouă viaţă şi m-am străduit. După câteva luni grele, acum încerc să îmi refac viaţa şi mă promovez oriunde pot - spre exemplu eBay. Este riscant dar îmi place să îmi asum riscuri. Oamenii mă pot cumpăra pentru o zi, o săptămână sau o lună, nu contează pentru mine. Vreau doar să fac ceva cu viaţa mea", a declarat tânărul, care este şi absolvent de studii superioare.
   
Preţul pe care el îl cere pe pagina de Internet este de 60 de lire sterline (aproximativ 70 de euro) pentru opt ore pe zi.
   
Pe pagina sa se poate citi o listă de aptitudini personale precum şi un mesaj pentru utilizatori : "Cumpără-mă şi foloseşte-mă... Merg oriunde în Marea Britanie".
   


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close