Antena 3 CNN Externe Distracţie, la Londra. Mii de persoane au participat la parada tradiţională, în prima zi a anului

Distracţie, la Londra. Mii de persoane au participat la parada tradiţională, în prima zi a anului

Distracţie, la Londra. Mii de persoane au participat la parada tradiţională, în prima zi a anului
02 Ian 2009   •   13:14

Londonezii demonstrează că ştiu să se distreze, încă din prima zi a anului. Mii de persoane au împânzit străzile capitalei britanice, pentru a participa la parada tradiţională organizată, de 23 de ani încoace, în prima zi a anului. Nici americanii din California nu s-au lăsat însă mai prejos. Şi ei au participat la o paradă, organizată tot pentru a marca intrarea în noul an.
Distracţia şi voia bună au pus stăpânire pe capitala britanică încă din prima zi a noului an. Oamenii au ieşit, cu mic cu mare, pe străzi, pentru a participa la festivităţi. Parada de 1 ianuarie a devenit o tradiţie la Londra. Ea a fost organizată pentru prima oară acum 23 de ani.
Americanii din oraşul californian Pasadena nu s-au lăsat nici ei mai prejos. Deşi afară a fost destul de frig, ei nu au ratat tradiţionala Paradă a Trandafirilor, organizată în prima zi a anului.
Autorităţile au anunţat că peste un milion de persoane au participat la festivităţi. Încă din ajunul anului nou, curioşii dornici să urmărească parada, şi-au instalat scaunele de-a lungul traseului parcurs de participanţi. Oficialii au anunţat că, din cauza frigului care s-a lăsat înspre seară, peste 40 de oameni au solicitat îngrijiri medicale. În ciuda temperaturilor scăzute, participanţii s-au distrat pe cinste. Parada are loc mereu înaintea finalei campionatului universitar de fotbal american.
Antena3

×
Subiecte în articol: Londra
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close