Antena 3 CNN Externe Bombă în showbiz! Este divorțul anului! Vedeta se teme pentru ceea ce va urma

Bombă în showbiz! Este divorțul anului! Vedeta se teme pentru ceea ce va urma

Kim Kardashian ar putea fi nevoită să își interneze soțul într-un spital de psihiatrie dacă vrea să își salveze căsnicia. Kanye West suferă de tulburări de comportament și surse apropiate cuplului  spun că în curând am puea avea parte de divorțul anului.

Bombă în showbiz! Este divorțul anului! Vedeta se teme pentru ceea ce va urma
Sursa foto: Antena 3
de Diana Ionescu    |    31 Iul 2020   •   08:40

Conform jurnaliștilor de la The Sun, familia Kardashian a făcut eforturi supraomenești de a îl izgoni pe Kanye din vila lui Kim din Los Angeles, pentru a îi proteja pe cei patru copii ai cuplului de momentele de nebunie ale tatălui lor. 

Kanye West, episoade de bipolaritate de față cu copiii. Kim Kardashian se teme pentru siguranța copiilor 

Săptămâna trecută acesta a susținut că are o viziune divină și a declanșat un scandal monstru. Kanye West a mai avut episoade de bipolaritate în 2013, când a ieșit pe stradă cu o vestă anutiglonț, în 2016 când a anulat 21 de cobncerte din  cauza unui delir mistic și lista poate continua. 

Cu o săptămână în urmă, Kim a mărturisit pe Instagram Stories că familia lor trece prin momente extrem de complicate și de dureroase: „Cum probabil mulți dintre voi deja știți, Kanye este bipolar. Oricine suferă de acestă boală sau cunoște pe cineva cu această afecțiune știe cât este de complicat și dureros. Nu am vorbit public până acum despre acest subiect sau despre cum ne afectează viața de familie, pentru că am vrut să îmi protejez copii și dreptul lui Kanye la initimitate. Astăzi însă trebuie să vorbesc despre asta, din cazua dezinformării legate de sănătate mentală”, a scris vedeta.

Kim Kardashian și Kanye West, în prag de divorț

Problemele au început după ce rapperul a vorbit public despre o discuție extrem de privată dintre cei doi

Postarea de pe Instagram vedetei de televiziune a venit la trei zile după ce Kanye West a ținut un miting de campanie electorală în Carolina de Sud, în care a vorbit despre religie și depre familie. Kanye a șocat o lume întreagă când a mărturisit că el și Kim Kardashian au discuatat să își avorteze copilul cel mare, pe North West, care are acum șapte ani. Conform surselor, întreaga familie Kardashian a fost extrem de îngrijorată cu privire la comentarile rapperului american. 

×
Parteneri
Temperaturile au coborât până la -30 de grade noaptea trecută!
x close