Antena 3 CNN Externe Dmitri Medvedev: Nu vom mai tolera ingerinţe externe şi manipularea de către provocatori şi extremişti

Dmitri Medvedev: Nu vom mai tolera ingerinţe externe şi manipularea de către provocatori şi extremişti

Dmitri Medvedev: Nu vom mai tolera ingerinţe externe şi manipularea de către provocatori şi extremişti
Sursa foto: Foto: epochtimes-romania.com
de N.B.    |    22 Dec 2011   •   13:29

Preşedintele Dmitri Medvedev a declarat, joi, în deschiderea discursului anual în Parlament, că Rusia nu va mai accepta nici ingerinţa externă, nici "manipularea" de către "provocatori şi extremişti", relatează AFP.

Oamenii au dreptul de a-şi exprima opinia prin toate mijloacele legale, dar tentativele de a manipula cetăţenii ruşi, de a-i induce în eroare, de a alimenta conflictele sociale sunt inacceptabile, a declarat preşedintele Rusiei.

"Nu vom lăsa provocatorii şi extremiştii să antreneze societatea în aventurile lor. Nu vom mai tolera ingerinţa externă în afacerile noastre interne", a precizat Medvedev.

Preşedintele Rusiei a reluat, prin declaraţiile sale, criticile exprimate de primul ministru, Vladimir Putin, care a afirmat că Statele Unite se află în spatele mişcărilor de contestare din Rusia.

Mii de oameni au protestat faţă de rezultatul alegerilor parlamentare din Rusia, denunţând fraudarea scrutinului. Partidele din Opoziţie cer repetarea alegerilor.

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close