Antena 3 Externe Dmitri Medvedev: Rusia speră într-o relaţie de bună prietenie cu Republica Moldova

Dmitri Medvedev: Rusia speră într-o relaţie de bună prietenie cu Republica Moldova

09 Oct 2009   •   18:16
Dmitri Medvedev: Rusia speră într-o relaţie de bună prietenie cu Republica Moldova
Sursa foto: Dmitri Medvedev

Rusia speră într-o relaţie de bună prietenie şi vecinătate cu Republica Moldova, a afirmat preşedintele rus Dmitri Medvedev în cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu preşedintele Partidului Democrat moldovean şi candidat la preşedinţia republicii, Marian Lupu. "Traversaţi o perioadă politică tumultuoasă şi nu suntem indiferenţi faţă de acest lucru. Dorim să avem cu Moldova relaţii de bună vecinătate şi prietenie, având în vedere apropierea dintre popoarele noastre şi interesele lor", a declarat liderul rus, citat de Mediafax.

Pe de altă parte însă, împrumutul financiar promis de Rusia Republicii Moldova va fi mai mic decât suma promisă în urmă cu câteva luni fostului regim de la Chişinău. "Urmează să precizăm condiţiile şi volumul concret al ajutorului", a precizat prim-vicepremierul rus Igor Suvalov la întâlnirea cu premierul moldovean Vlad Filat, în cadrul summit-ului CSI de la Chişinău.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close