Antena 3 CNN Externe Dmitri Rogozin lansează noi acuzații: Guvernarea de la Chişinău este pro-românească şi pro-fascistă

Dmitri Rogozin lansează noi acuzații: Guvernarea de la Chişinău este pro-românească şi pro-fascistă

Dmitri Rogozin lansează noi acuzații: Guvernarea de la Chişinău este pro-românească şi pro-fascistă
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
07 Aug 2017   •   19:30

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a declarat luni că guvernarea de la Chişinău este pro-românească şi pro-fascistă. Mai mult, vicepremierul rus mai spune că SUA ar intenţiona să pregătească diversionişti şi trupe în eventualitatea unui nou conflict militar în Transnistria, potrivit deschide.md.

Oficialul rus a comentat interdicţia de survol a spaţiului aerian al României pentru aeronava în care se afla, menţionând că e o "crimă" comisă de către Chişinău şi Bucureşti.

„Este o crimă, fiindcă avionul cu combustibilul la limită a aterizat la Minsk. Desigur că vom răspunde, important e să înţelegem cum anume să reacţionăm şi, totodată, să înţelegem ce se petrece la Chişinău. Analiza mea spune că România şi guvernarea moldovenească, pro-românească şi pro-fascistă, cu multă impertinenţă au hotărât să fie în trend cu politica americană, care presupune doar rusofobie, idiotism, sancţiuni şi declaraţii sălbatice”, a declarat Rogozin.

Vicepremierul Rusia consideră că evoluţia negativă a evenimentelor privind relaţiile Rusia-Republica Moldova ar putea conduce la reizbucnirea conflictului transnistrean.

×
Subiecte în articol: Dmitri Rogozin guvernare Chisinau
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close