Antena 3 CNN Externe Dmitro Kuleba: "Va veni o zi când liderul Rusiei va veni în Ucraina, va îngenunchea şi îşi va cere iertare"

Dmitro Kuleba: "Va veni o zi când liderul Rusiei va veni în Ucraina, va îngenunchea şi îşi va cere iertare"

Ministrul de Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, a prezis că va veni o zi în care liderul Rusiei va merge în Ucraina și își va cere iertare în fața unui monument închinat victimelor agresiunii ruse.

Dmitro Kuleba: "Va veni o zi când liderul Rusiei va veni în Ucraina, va îngenunchea şi îşi va cere iertare"
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    22 Apr 2022   •   17:40

"Este dureros să primesc mesaje din Mariupol. Am trecut prin momente dificile în viața mea, dar nimic nu este mai sfâșietor decât să vorbești cu cineva din Mariupol și să-ți spună cum cad bombele în timp ce vor să fugă", a relatat Dmitro Kuleba pentru Digi24.

"Facem tot ce putem ca Mariupol să nu cadă. Avem speranță, credem și facem tot ce putem ca să ne ajutăm oamenii. Dar nimic nu ne poate înfrânge. Dacă pierdem ceva astăzi, îl vom câștiga înapoi mâine, deoarece luptăm pentru o cauză dreaptă, pentru țara noastră. Noi nu am invadat pe nimeni, ei ne-au invadat pe noi. Orice se va întâmpla în acest război, pot să vă garantez 100% că nimic nu ne va înfrânge."

Ministrul ucrainean de externe a mai spus că Rusia își va cere iertare într-o zi pentru crimele comise azi în Ucraina.

"Va veni o zi - nu știu cât va dura până atunci - când liderul Rusiei va veni în Ucraina, va îngenunchea și-și va pleca capul în fața monumentului victimelor agresiunii ruse din Ucraina și-și va cere iertare. Va veni să-și ceară iertare pentru tot ce-au făcut. Dar trebuie să fiu sincer: mai e mult până la acel moment. Dar voi face tot ce pot pentru ca acel moment să vină cât mai repede posibil."

Citiţi şi: Kuleba: ”Cei care cred că Putin nu va îndrăzni să testeze articolul 5 al NATO să nu fie naivi!”

×
Subiecte în articol: Dmitro Kuleba Rusia Vladimir Putin
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close