Antena 3 CNN Externe Doctor ucis în Ucraina în timp ce își ducea nepotul la spital: ”Teroriștii ruși au luat viața unui medic”

Doctor ucis în Ucraina în timp ce își ducea nepotul la spital: ”Teroriștii ruși au luat viața unui medic”

Un medic a fost ucis în timp ce își ducea nepotul rănit la spital, transmite, miercuri, ministrul ucrainean al sănătății, Viktor Liashko.

Doctor ucis în Ucraina în timp ce își ducea nepotul la spital: ”Teroriștii ruși au luat viața unui medic”
Sursa foto: Facebook
de Andreea Cigolea    |    02 Mar 2022   •   13:59

Ministrul ucrainean al sănătății, Viktor Liashko, a scris, pe Facebook, că un medic ucrainean a fost împușcat mortal de ruși în timp ce își ducea nepotul la spital.

”Astăzi teroriștii ruși au luat viața unui medic - Marina Kalabino. Mașina ei a fost împușcată când își ducea nepotul rănit la spitalul din satul Kukhari din regiunea Kiev”, spune ministrul.

Trupele rusești s-au adunat la periferia Kievului de când a fost lansată invazia joia trecută, un convoi lung apropiindu-se de capitală.

”Aceștia sunt inumani, teroriști, și cu siguranță nu ar trebui să rămână nepedepsiți! Dimineața, am făcut apel la medicii ruși să condamne actele tiranului, să meargă în piață cerând să se oprească războiul și să se ridice pentru protecția colegilor lor, a medicii ucraineni”, a mai spus ministrul Liashko.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Război Ucraina medic Rusia
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close