Doi băieţi primesc despăgubiri după ce au acuzat Malaysia Airlines de neglijenţă în tragedia MH370

de A.M.P    |    03 Iun 2015   •   09:40
Doi băieţi primesc despăgubiri după ce au acuzat Malaysia Airlines de neglijenţă în tragedia MH370 Foto: Agerpres/Xinhua

Doi băieţi care au dat în judecată pentru neglijenţă campania Malaysia Airlines şi Guvernul malaysian în legătură cu tragedia zborului MH370 au ajuns la o înţelegere cu acestea asupra unei sume nedezvăluite, au anunţat marţi avocaţii, informează DPA.
   
Avocaţii Arunan Selvaraj şi Gary Chong, care i-au reprezentat pe cei doi copii, au precizat că suma a fost agreeată de toate părţile.
   
"Problema a fost soluţionată", a declarat Arunan.
   
Taţii lui Jee Kinson, în vârstă de 14 ani, şi al lui Jee Kinland, în vârstă de 12 ani, s-au aflat printre cele 239 de persoane de la bordul avionului Malaysia Airlines, dat dispărut în drum către Beijing.
   
Reclamanţii au acuzat compania că nu a luat toate măsurile de siguranţă necesare, ceea ce a condus la dispariţia avionului de linie, pe 8 martie, la aproximativ o oră după ce a decolat de pe Aeroportul Internaţional de la Kuala Lumpur.
   
Ei au argumentat totodată că Guvernul nu a încercat să stabilească vreun contact, într-o perioadă rezonabilă de timp, după ce zborul MH370 a dispărut de pe radar şi că Departamentul pentru Imigraţie şi-a încălcat atribuţiile permiţând unor pasageri cu acte false de identitate să urce la bordul avionului.
  

Parteneri
x close