Antena 3 CNN Externe Doi britanici s-au cunoscut pe internet pentru a se sinucide împreună

Doi britanici s-au cunoscut pe internet pentru a se sinucide împreună

Doi britanici s-au cunoscut pe internet pentru a se sinucide împreună
Sursa foto: Foto: wired.com
22 Sep 2010   •   11:18

Doi britanici, o femeie şi un bărbat s-au cunoscut în urma postării pe internet a unui anunţ, prin care îşi căutau partener de sinucidere, informează DailyMail. La scurt timp după ce au făcut cunoştinţă, cei doi şi-au dus planul la bun sfârşit, intoxicându-se cu gaz într-o maşină.

Joanne Lee, în vârstă de 34 de ani, a postat un anunţ pe internet prin care cerea ajutorul cuiva pentru a se sinucide, întrucât nu ar fi avut curajul să o facă singură: "Nu am puterea să fac asta singură. Nu sunt poliţistă, nici canibal, nici vreun criminal, sunt doar disperată. Dispun de toate instrumentele necesare, şi vreau să o fac cât mai repede posibil."

Anunţul tinerei a primit răspuns în scurt timp de la un bărbat în vârstă de 35 de ani, care împărtăşea aceleaşi gânduri. Acesta a condus 300 de kilometri pentru a se întâlni cu Joanne, iar în scurt timp şi-au pus capăt vieţii împreună, intoxicându-se cu gaz în maşina bărbatului.

Părinţii celor doi sunt în stare de şoc, întrucât susţin că nu au avut vreodata cunoştinţă de comportamentul depresiv al copiilor lor, iar autorităţile fac cercetări în continuare pentru a stabili dacă cei doi s-au mai întâlnit vreodată înainte de a comite actul sinucigaş.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sinucidere Marea Britanie
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close