Antena 3 CNN Externe Doi deținuți au reușit să evadeze din închisoare după ce au aruncat cu boia în ochii gardienilor

Doi deținuți au reușit să evadeze din închisoare după ce au aruncat cu boia în ochii gardienilor

Doi prizonieri, care erau escortaţi de gardieni înapoi într-o închisoarea etiopiană, au aruncat cu boia în ochii paznicilor, reuşind să-i imobilizeze suficient de mult timp pentru a fugi. Alţi doi prizonieri au profitat de situaţie şi au evadat.

Doi deținuți au reușit să evadeze din închisoare după ce au aruncat cu boia în ochii gardienilor
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    13 Ian 2023   •   22:11

"Dintre cei patru prizonieri care au evadat, unul a fost ucis, altul rănit, iar doi sunt încă în libertate", a declarat comandantul adjunct de poliţie Taju Negash, potrivit Digi24.

Este încă neclar de unde au făcut rost prizonierii de condimentul folosit pentru a-şi incapacita gardienii. Însă regiunea Alaba, din Etiopia, unde a avut loc evadarea, este cunoscută pentru culturile de ardei iute din care se face boiaua, un condiment popular în bucătăria acestei ţări.

Prizonierul care a fost ucis în timpul încercării de a evada era deja judecat pentru că a aruncat o grenadă spre forţele de ordine în timp ce se afla în închisoare.

Gardienii nu au fost răniţi în urma atacului, a anunţat poliţia.

Potrivit autorităţilor, evadaţii sunt periculoşi. Fotografiile lor urmează să fie făcute publice pentru ca cei care îi recunosc să poată ajuta poliţia să îi prindă.

×
Subiecte în articol: deținuti evadat inchisoare boia gardieni
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close