Antena 3 CNN Externe Doi escroci români au păgubit magazine din şase state americane

Doi escroci români au păgubit magazine din şase state americane

Doi escroci români au păgubit magazine din şase state americane
Sursa foto: Foto: flickr.com
de N.B.    |    28 Sep 2011   •   22:27

Doi români din Brăila au fost arestaţi după ce au reuşit să sustragă sume importante de bani din şase state americane. Brigada de Crimă Organizată a Poliţiei din Alburquerque i-a prins pe cei doi în această seară, iar acum sunt în arestul Departamentului pentru Siguranţă Naţională.

Modul de operare al celor doi români a devenit cunoscut sub numele de Brăila. Cei doi cumpărau produse scumpe şi plăteau cu bancnote mari, cerând banii înapoi pentru a-i număra.

În momentul în care le erau returnaţi banii, ei sustrăgeau câteva bancnote. Mai mult, păstrau chitanţa şi returnau bunurile la alte magazine pentru a primi banii înapoi.

Poliţiştii spun că escrocii au prădat rapid magazine din şase state, din California până în Alabama. Ieri, Brigada de Crimă organizată i-a informat pe toţi paznicii să fie atenţi dacă văd maşina românilor în parcarea lor. Unul dintre gardieni a sunat la poliţie. Şi în scurt timp, escrocii aveau cătuşe la mâini.

Departamentul pentru Siguranţa Naţională verifică acum dacă românii au intrat legal pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

 

×
Subiecte în articol: magazine california alabama Brăila
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close