Antena 3 CNN Externe Doi părinţi şi-au filmat fiica jucându-se cu o armă de foc. Imaginile au ajuns la poliţie, iar cei doi vor fi anchetaţi (VIDEO)

Doi părinţi şi-au filmat fiica jucându-se cu o armă de foc. Imaginile au ajuns la poliţie, iar cei doi vor fi anchetaţi (VIDEO)

Doi părinţi şi-au filmat fiica jucându-se cu o armă de foc. Imaginile au ajuns la poliţie, iar cei doi vor fi anchetaţi (VIDEO)
12 Ian 2015   •   14:27

Un cuplu de părinţi este investigat după ce autorităţile americane au descoperit într-un telefon mobil imagini filmate cu fiica lor, în vârstă de doar un an, care se joacă cu o armă de foc.

Poliţiştii din statul Indiana au găsit filmul după ce un tânăr de 19 ani a încercat să vândă un pistol unui agent sub acoperire, informează AP.

Potrivit poliţiştilor, cei doi părinţi nu au încercat să-şi opreasă bebeluşul nici când acesta îşi punea pistolul de 40 de mm calibru în gură, ba din contră, aceştia păreau amuzaţi şi o îndemnau pe micuţă să tragă.

Mama fetiţei a declarat că arma era una de jucărie, dar anchetatorii sunt de părere că pistolul era acelaşi care fusese "vândut" pe stradă agentului.

Cei doi adulţi vor fi puşi sub acuzare pentru neglijenţă în creşterea unui minor şi manevrarea necugetată a unei arme mortale.

 

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close