Antena 3 CNN Externe Scandal la bordul unui avion, după ce doi pasageri au refuzat să stea pe scaune murdare. Pilotul a dat ordin de evacuare

Scandal la bordul unui avion, după ce doi pasageri au refuzat să stea pe scaune murdare. Pilotul a dat ordin de evacuare

Doi pasageri s-au revotat într-un avion Air Canada şi au refuzat să stea pe scaune murdare de vomă. Iritat de comportamentul oamenilor, pilotul a trecut la amenințări după care a dat ordin de evacuare. Iată mărturia unei femei.

Scandal la bordul unui avion, după ce doi pasageri au refuzat să stea pe scaune murdare. Pilotul a dat ordin de evacuare
Sursa foto: GettyImages via ampueroleonardo
de Claudia Popovici    |    06 Sep 2023   •   16:35

Incidentul s-a produs într-un zbor cu o aeronavă Air Canada între Las Vegas și Montreal.

Susan Benson, una dintre pasagerele care a refuzat să stea pe scaune murdare de vomă, a povestit modul în care a fost tratată de pilot care, indignat de situaţie, a decis să o evacueze din avion atât pe ea cât şi pe o altă persoana care i-a urmat exemplul. 

„Se pare că în zborul anterior cineva vomitase. Însoțitoarea de zbor a oferit scuze, dar a explicat că zborul era plin... a pus cafea măcinată în punga scaunului și a pulverizat parfum, dar scaunul și centura de siguranță erau umede și încă mai existau reziduuri vizibile de vomă", a spus femeia, potrivit BBC.

Ulterior, pilotul a ieșit din cabină și le-a cerut celor care protestau să coboare sau să aștepte echipa de securitate pentru a fi escortați afară. În final, persoanele au fost coborâte din avion.

Ca urmare a incidentului, Air Canada a prezentat scuze și a anunțat că „analizează această problemă serioasă" deoarece „procedurile operaționale nu au fost urmate corect în acest caz".

×
Subiecte în articol: avion avion pasageri Canada
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close