Antena 3 CNN Externe Doi pasageri s-au luat la bătaie în avion, după două ore de zbor. Decizia echipajului aeronavei 

Doi pasageri s-au luat la bătaie în avion, după două ore de zbor. Decizia echipajului aeronavei 

Doi pasageri s-au luat la bătaie în avion, după două ore de zbor. Decizia echipajului aeronavei 
Sursa foto: Foto: pexels.com
22 Ian 2019   •   16:36

Echipajul unei aeronave a decis întoarcerea pe Aeroportul din Sydney, după ce un pasager turbulent a provocat scandal la bord. Bărbatul a fost arestat, imediat după ce zborul companiei Scoot a aterizat pe Aeroportul Internaţional din Sydney, luni seara, a declarat poliţia federală australiană.

Avionul făcea ruta Coasta de Aur (Australia) – Singapore, când doi bărbaţi au început o altercaţie. La un moment dat, un bărbat se ceartă cu un însoţitor de zbor, apoi își rupe brusc tricoul şi atacă apoi o altă persoană.

Agresorul a încercat să-i pună mâna în gât celuilalt, înainte ca echipajul şi cinci pasageri să intervină pentru a-i separa. Aceștia îl prind apoi pe atacator şi îl imobilizează pe culoarul dintre scaune, legându-i mâinile şi picioarele.

Un pasager a povestit pentru ABC că unul dintre bărbaţi băuse mult şi cam la 20 de minute după decolare a devenit agresiv.

Pilotul a decis sa se întoarcă şi să aterizeze la Sydney. Poliţia nu a precizat dacă bărbatul certăreţ va fi sau nu pus sub acuzare pentru comportamentul său.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: avion pasageri
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close