Antena 3 Externe Doi poliţişti au fost filmaţi în timp ce se sărutau pasional, zeci de minute, chiar în maşina de Poliţie, în Anglia

Doi poliţişti au fost filmaţi în timp ce se sărutau pasional, zeci de minute, chiar în maşina de Poliţie, în Anglia

de Ruxandra Rădulescu    |    20 Apr 2021   •   19:36
Doi poliţişti au fost filmaţi în timp ce se sărutau pasional, zeci de minute, chiar în maşina de Poliţie, în Anglia Screenshot

Doi ofițeri de poliție din Anglia, au fost suprinși în timp ce se sărutau pasional, zeci de minute, chiar în mașina instituției pe care o reprezintă.

Un bărbat și o femeie, ofițeri de poliție, din Lancashire, Anglia, au fost obligați să ofere scuze după ce au fost văzuți că se sărutau pasional, într-o mașină din parcarea unui supermarket. 

Potrivit martorilor întregul incident a durat aproximativ 20 de minute. 

Fiecare dintre cei doi agenți ai Poliției au venit, inițial, fiecare în propria mașină. 

Din spusele martorilor, se pare că doar bărbatul se afla în timpul programului de lucru, însă ambii "amorezi" purtau uniformă. 

"Păreau să-și ignore cu totul meseria"

Cei doi parcaseră mașinile una lângă cealaltă și conversau cu geamurile deschise.

Femeia a urcat mai apoi în mașina colegului ei, agent de Poliție, și au început să se sărute. 

Persoanele care treceau prin parcarea supermarketului au rămas extrem de surprinși, nu se puteau abține să nu se holbeze în indignare.

"M-a deranjat foarte mult această întâmplare, nu cred că este corect ca așa ceva să se întâmple în programul de lucru al Poliției. Oamenii se confruntă cu jafuri și alte faradelegi, însă ei păreau să-și ignore cu totul meseria", a adăugat unul dintre martori. 

Poliția din Lancashire a declarat că acest incident este unul izolat și că ofițerii și-au cerut scuze pentru comportamentul lor nepotrivit.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close