x close

Doi români au fost opriți în trafic de carabinierii din Italia. Șoferul a îndreptat o armă spre autorități. Ce a urmat mai apoi a fost uluitor

01 Feb 2019   •   21:49
Doi români au fost opriți în trafic de carabinierii din Italia. Șoferul a îndreptat o armă spre autorități. Ce a urmat mai apoi a fost uluitor Foto: Pixabay

Carabinierii din Piacenza, Italia, au avut un șoc când au oprit o mașină Toyota, care mergea haotic pe străzi. Ei au somat șoferul să tragă pe dreapta, iar șoferul a făcut asta. 

Fiind beat „pulbere”, acesta a tras totuși pe dreapta, dar când carabinierii s-au apropiat, acesta a îndreptat o armă spre ei. Carabinierii l-au somat să lase arma, iar românul s-a lăsat înduplecat, a anunțat libertatea.ro. 

Oamenii legii i-au încătușat imediat pe cei doi români, unul de 37 de ani, celălalt de 22 de ani. La o percheziție sumară a mașinii, s-a găsit o puşcă de calibrul 12 şi muniţia aferentă, 25 de cartuşe, ascunse sub scaun. 


Autoritățile au decis să le facă câte o percheziție și la locuințele lor. Ce au găsit acolo i-a îngrozit. Carabinierii au descoperit puști, pistoale, o arbaletă, un arc, diferite muniție cu alice, săgeți, o sabie de infanterie şi chiar steluţe ninja. 
 

Citeşte mai multe despre:

carabinieri trafic italia autoritati
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati