Antena 3 CNN Externe Doi români, la un pas de a fi linşaţi, după ce au bătut doi italieni

Doi români, la un pas de a fi linşaţi, după ce au bătut doi italieni

Doi români, la un pas de a fi linşaţi, după ce au bătut doi italieni
Sursa foto: Foto: .tgcom.mediaset.it
02 Sep 2010   •   12:15

Doi români au fost la un pas de a fi linşaţi în localitatea italiană Livorno, după ce au agresat doi italieni. Aproximativ 200 de oameni furioşi s-au adunat în faţa casei românilor, atacând locuinţa cu pietre. Forţele de ordine au fos nevoite să intervină pentru a-i potoli pe oameni, informează site-ul Tgcom.

Românii sunt acuzaţi de agresarea a doi italieni, care au ajuns în spital în urma altercaţiei. Incidentul a avut loc în urmă cu numai câteva zile, când un tânăr italian observase că românii lăsaseră pe stradă o maşină de spălat uzată. După ce le-a făcut observaţie românilor, aceştia l-au urmărit, lovindu-i cu bâte pe el şi pe tatăl acestuia.

Ca reacţie la agresiune, aproximativ 200 de italieni s-au adunat miercuri seara în faţa clădirii din Livorno unde locuiesc cei doi români. De frică, românii s-au baricadat în locuinţă, iar mulţimea furioasă a început să arunce pietre spre clădire.

Autorităţile au fost nevoite să intervină pentru a-i calma pe oamenii furioşi. În cele din urmă, forţele de ordine italiene au reuşit să-i îndepărteze de locuinţă pe italieni. Românii au fost chemaţi la un interogatoriu ca să explice întreaga situaţie.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: roman agresiune
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close