Antena 3 CNN Externe Doi şoferi români de TIR, prinşi drogaţi la volan de trei ori în aceeaşi zi, în Germania

Doi şoferi români de TIR, prinşi drogaţi la volan de trei ori în aceeaşi zi, în Germania

Doi şoferi români de TIR au fost prinşi drogaţi la volan de trei ori în aceeaşi zi, în Germania. În timpul unui control în trafic, poliţia i-a verificat pe cei doi şi ambii au fost testaţi pozitiv.

de Georgiana Adam    |    19 Ian 2024   •   14:23

Ofiţerii le-au interzis să își continuie călătoria, însă la câteva ore cei doi erau din nou opriţi în trafic. În cele din urmă, șoferii camionului au predat de bunăvoie cheile vehiculului, iar acum sunt cercetați pentru conducere sub influența drogurilor.

În cadrul unui control în trafic, ofițerii de poliție din Düsseldorf au oprit la Ergo-Platz, în Pempelfort, un camion care se pare că era încărcat cu fier vechi. Atât camionul, cât și șoferul au fost verificați. Potrivit poliţiştilor, existau indicii că șoferul camionului conducea sub influența drogurilor, astfel că bărbatul a fost dus apoi la secția de poliție din centrul orașului, notează jurnaliştii Libertatea, care citează publicaţia germană nrz.de.

În timp ce şoferului român în vârstă de 25 de ani i se prelevau probe de sânge, pasagerul său, tot şofer român, în vârstă de 23 de ani, a preluat volanul, potrivit Poliției. La scurt timp, a fost și el oprit și verificat. După cum a mai anunțat poliția din Düsseldorf, au existat și indicii că acesta ar fi consumat droguri. De asemenea, tânărului de 23 de ani i s-a luat o probă de sânge, care a ieşit pozitivă.

Poliția le-a interzis apoi celor doi bărbați să își continue călătoria. Potrivit poliției, cei doi șoferi de camion au declarat că vor respecta interdicția de a conduce. Câteva ore mai târziu, camionul deja cunoscut a fost descoperit de polițiști la intersecția dintre Fischerstrasse și Venloer Strasse. Tânărul de 25 de ani care a fost verificat prima dată conducea vehiculul, a declarat poliția. Camionul a fost oprit din nou, iar șoferul a fost dus din nou la secție pentru o probă de sânge.

Șoferii camionului și-au revenit apoi: au renunțat de bunăvoie la cheile autovehiculului și au rugat un prieten să vină să mute camionul.

×
Subiecte în articol: şoferi de TIR Germania
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close