Antena 3 CNN Externe Fratele mai mic al președintelui Donald Trump a murit la vârsta de 72 de ani

Fratele mai mic al președintelui Donald Trump a murit la vârsta de 72 de ani

Fratele mai mic al preşedintelui Statelor Unite a murit în acesată dimineaţă. Robert Trump s-a stins din viaţă la vârsta de 72 de ani. Acesta a fost internat în stare gravă în urmă cu trei zile la un spital din New York.

Fratele mai mic al președintelui Donald Trump a murit la vârsta de 72 de ani
Sursa foto: hepta
de Diana Dragotescu    |    16 Aug 2020   •   08:35

Donald Trump a fost zilele trecute în vizită la acesta. Liderul de la Casa Albă a declarat că Robert "trece prin momente foarte grele". Fratele preşedintelui american administra holdingul imobiliar al Organizației Trump şi avea o relaţie apropiată cu Donald Trump. 

Donlad Trump, îndurerat de moartea fratelui mai mic

„Cu inimă grea vă spun că minunatul meu frate, Robert, a murit în pace în această seară. Nu a fost doar fratele meu, a fost cel mai bun prieten al meu. Ne va lipsi enorm, dar ne vom întâlni din nou. Amintirea lui va trăi mai departe în inima mea pentru totdeauna. Robert, te iubesc. Odihneşte-te în pace", a fost mesajul preşedintelui american.

Nu se cunosc detalii despre boala lui Robert Trump , dar se ştie că era bolnav de câteva luni şi a mai fost internat în spital în ultima perioadă. În timpul unei conferințe de preasă la Casa Albă, vineri, Trump a refuzat să ofere reporterilor detalii despre boala fratelui său.

Citește și Dramă în familia lui Donald Trump! Fratele președintelui se află într-o stare extrem de gravă

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Donald Trump frate
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close