Antena 3 CNN Externe Doliu în lumea fotbalului! Un cunoscut jucător a murit la numai 27 de ani

Doliu în lumea fotbalului! Un cunoscut jucător a murit la numai 27 de ani

Doliu în lumea fotbalului! Un cunoscut jucător a murit la numai 27 de ani
Sursa foto: Foto: Facebook/Santiago Vergara
29 Mar 2018   •   10:02

Mijlocaşul argentinian Santiago Vergara, care juca pentru echipa honduriană Montagua şi care a fost diagnosticat anul trecut cu leucemie, a încetat din viaţă miercuri, în ţara sa, a anunţat clubul din Tegucigalpa, citat de agenţia EFE.

Vergara, care a îmbrăcat tricoul lui Montagua între 2015 şi 2017, a fost unul dintre cei mai buni jucători străini care au evoluat pentru gruparea din capitala Hondurasului în ultimii ani.

În vârstă de 27 ani, fotbalistul argentinian s-a format la clubul Racing Club din ţara sa, iar apoi a jucat pentru formaţiile Cipolletti, Guillermo Brown şi Independiente, înainte de a semna cu Montagua.

Începând din martie 2017, Vergara nu şi-a mai putut continua cariera din cauza leucemiei cu care a fost diagnosticat, urmând tratamente în Statele Unite şi Spania.

Conform conducerii clubului Montagua, care l-a susţinut pe jucător în toată această perioadă critică pentru el, Vergara a suferit o recidivă a maladiei sale în luna februarie, iar miercuri a fost anunţat decesul său, în Argentina.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: fotbalist a murit
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close