Antena 3 CNN Externe Doliu la Hollywood! A murit actorul Michael Nyqvist, vedeta peliculei „The Girl with the Dragon Tattoo”

Doliu la Hollywood! A murit actorul Michael Nyqvist, vedeta peliculei „The Girl with the Dragon Tattoo”

Doliu la Hollywood! A murit actorul Michael Nyqvist, vedeta peliculei „The Girl with the Dragon Tattoo”
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
28 Iun 2017   •   14:44

Actorul suedez Michael Nyqvist, protagonistul ecranizării trilogiei 'Millenium' a scriitorului Stieg Larsson, a murit marți la 56 de ani de ani din cauza unui cancer la plămâni, potrivit BBC.

Dragostea lui Nyqvist faţă de artă a fost "simţită de toţi cei care au avut plăcerea de a lucra cu el", a adăugat familia.

„Bucuria şi pasiunea lui Michael au fost contagioase pentru cei care îl cunoşteau şi îl iubeau", a spus familia sa. "Farmecul şi carisma lui erau incontestabile."

Ei au spus că dispariţia lui Nyqvist a lăsat "un gol imens", potrivit presei locale.

Nyqvist a jucat rolul jurnalistului Mikael Blomkvist în trilogia "Millenium" şi în pelicula ”The Girl with the Dragon Tattoo”, în a cărei adaptare americană a jucat celebrul Daniel Craig.

Nyqvist a apărut într-o serie de blockbuster-uri de la Hollywood, interpretând, printre altele, personajul negativ în "Mission: Impossible - Ghost Protocol", alături de Tom Cruise, şi l-a jucat pe Viggo Tarasov în ”John Wick” cu Keanu Reeves.

×
Subiecte în articol: a murit
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close