Antena 3 CNN Externe Doliu naţional în Brazilia. Un candidat la alegerile prezidenţiale a murit, după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială

Doliu naţional în Brazilia. Un candidat la alegerile prezidenţiale a murit, după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială

Doliu naţional în Brazilia. Un candidat la alegerile prezidenţiale a murit, după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială
Sursa foto: Foto: Twitter
13 Aug 2014   •   21:17
UPDATE - Preşedintele Braziliei, Dilma Rousseff, a decretat doliu naţional şi a suspendat campania electorală timp de trei zile, după decesul candidatului socialist la preşedinţie Eduardo Campos, relatează AFP.
   
"Toată Brazilia este în doliu, am pierdut un mare brazilian, Eduardo Campos, am pierdut un mare partener", a declarat Dilma Rousseff.

Eduardo Campos, candidat la alegerile prezidenţiale din Brazilia, şi-a pierdut viaţa într-un accident aviatic produs în sud-estul oraşului Santos, informează Reuters.

Potrivit autorităţilor braziliene, la bordul avionului se aflau în total şapte persoane - cinci pasageri şi doi piloţi. Toate persoanele aflate la bord au decedat.

Eduardo Campos, în vârstă de 49 de ani, a fost guvernator al statului brazilian Pernambuco şi intenţiona să candideze la preşedinţia Braziliei în scrutinul din octombrie.

Anterior, presa braziliană anunţase că un elicopter s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din oraşul Santos.
   
"Există victime, dar numărul nu se ştie cu exactitate pentru că a izbucnit un incendiu", a comunicat iniţial poliţia din Sao Paulo.


 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close