Antena 3 CNN Externe Dolj. Incendiu la o fabrică de zahăr din localitatea Podari

Dolj. Incendiu la o fabrică de zahăr din localitatea Podari

Dolj. Incendiu la o fabrică de zahăr din localitatea Podari
Sursa foto: Foto: INTACT Images
10 Noi 2012   •   12:11

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la o hală din incinta unei fabrici de zahăr din localitatea Podari, judeţul Dolj, la faţa locului intervenind pompierii cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, conform Mediafax.
   
Incendiul a izbucnit în jurul orei 9.30 şi a fost observat de mucitorii care lucrau în fabrica respectivă.
   
"Muncitorii lucrau la parter, iar la un moment dat au ieşit afară şi au văzut fum. M-au sunat, eu nu mă aflam atunci acolo, astfel că l-am sunat pe subalternul meu şi i-am spus să sune la 112. Iniţial, oamenii noştri au încercat să stingă focul cu extinctoarele, dar pentru că este o distanţă mare de la palier la tavan am avut nveoie de ajutorul pompierilor. Am întrerupt procesul de produţie", a declarat directorul tehnic al fabricii, Ion Catană.
   
Astfel, la faţa locului au intervenit pompierii cu cinci maşini cu apă şi spumă, dar şi cu o autoscară pentru lucrul la înălţime.
   
"Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri la acoperişul unei hale. Nu au fost înregistrate victime", a declarat colonel Marin Constantin Florea, inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj.
   
La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii au stins incendiul şi urmează să stabilească de la ce a izbucnit focul.

×
Subiecte în articol: Dolj incendiu flacari autospeciale
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close