Antena 3 CNN Externe Dominique Strauss-Kahn a mărturisit tot! Află detaliile picante din viaţa amoroasă a fostului şef FMI

Dominique Strauss-Kahn a mărturisit tot! Află detaliile picante din viaţa amoroasă a fostului şef FMI

Dominique Strauss-Kahn a mărturisit tot! Află detaliile picante din viaţa amoroasă a fostului şef FMI
Sursa foto: Foto: The Guardian
de O.P.    |    02 Dec 2011   •   06:40

Afacerea Dominique Strauss-Kahn aşa cum a fost denumită de presa franceză revine în actualitate. De această dată este vorba despre o biografie autorizată în care fostul şef al FMI recunoaşte că a avut o viaţă sexuală lipsită de inhibiţii. Cu toate acestea, biograful său spune că Strauss-Kahn nu este genul de bărbat care să violeze o cameristă într-un hotel.

Intitulată "Afacerea DSK- Contraancheta" biografia oficială a lui Strauss-Kahn dezvăluie câteva lucruri savuroase despre viaţa sexuală a fostului preşedinte al FMI. 

"În cartea mea despre Dominique Strauss-Kahn am spus că acest bărbat şi-a înşelat nevasta de multe ori. Am spus lucruri care nu au mai fost spuse niciodată despre un politician, dar nu am dat niciun detaliu scârbos. Am considerat că este nedemn să dau numele femeilor cu care şi-a înşelat nevasta", spunea Michal Taubmann, scriitorul cărţii.

În carte, Strauss-Kahn recunoaşte că a întreţinut relaţii sexuale cu camerista din hotelul new-yorkez, însă menţionează că totul s-a întâmplat cu acordul femeii. În plus, biograful afirmă că astfel de obiceiuri sexuale nu sunt o noutate în rândul politicienilor francezi.

Taubmann este convins că  Dominique Strauss-Kahn a fost victima unui complot destinat să îl scoată din cursa pentru fotoliul de preşedinte al Franţei. Potrivit biografului său, numai ordine venite din Hexagon i-au oprit pe judecătorii americani să îl elibereze pe fostul şef al FMI la o zi după arestarea sa.

"În momentul în care  Strauss-Kahn se pregătea să plece, după ce cauţiunea de 250 000 de dolari fusese negociată între avocaţii săi şi procuror, acesta a spus. "Nu plecaţi. S-a întâmplat ceva nou", a mai spus Michel Taubmann.

Pe 14 mai, Dominique Strauss-Kahn a fost reţinut pe aeroportul din New York, fiind acuzat de violarea unei cameriste. Ulerior, fostul preşedinte FMI a fost eliberat din lipsă de probe. Ajuns în Franţa, i-a fost intentat un nou proces de această dată pentru hărţuirea sexuală a ziaristei Tristane Banon.



×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close