Antena 3 CNN Externe Dominique Strauss-Kahn, plasat în arest preventiv într-un dosar de PROXENETISM

Dominique Strauss-Kahn, plasat în arest preventiv într-un dosar de PROXENETISM

Dominique Strauss-Kahn, plasat în arest preventiv într-un dosar de PROXENETISM
Sursa foto: Foto: AFP/Mediafax
21 Feb 2012   •   11:10

Dominiqe Strauss-Kahn a fost plasat în arest preventiv în dosarul de proxenetism supranumit Carlton, a anunţat Parchetul, citat de AFP.

Fostul director al FMI este acuzat de "complicitate la proxenetism" şi "tãinuirea unui abuz de bunuri sociale" în dosarul Carlton.

Strauss-Kahn a fost condus în această dimineaţă într-o cazarmă a jandarmeriei din Lille, unde fusese convocat. Acolo, a fost imediat informat cu privire la plasarea sa în arest preventiv.


Dominique Strauss-Kahn ar fi participat la mai multe petreceri, la Paris şi Washington, alături de mai multe prostituate.


Evenimentele erau organizate de unul dintre apropiaţii şefului FMI, Fabrice Paszkowski, responsabil de o companie de echipamente medicale, şi David Roquet, fost director al unei filiale a grupului Eiffage.

Ultima dintre aceste petreceri a avut loc între 11 şi 13 mai, în capitala americană, cu puţin timp înainte de prima arestare a lui DSK.

În cazul Sofitel din New York, camerista Nafissatou Diallo l-a acuzat pe DSK de agresiune sexuală. Acuzaţiile penale au fost abandonate de justiţia americană.


 

 

 


×
Subiecte în articol: proxenetism arest preventiv Franta
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close