Antena 3 CNN Externe Donald Trump a autorizat prima misiune secretă din mandatul său și operațiunea a fost un dezastru

Donald Trump a autorizat prima misiune secretă din mandatul său și operațiunea a fost un dezastru

Donald Trump a autorizat prima misiune secretă din mandatul său și operațiunea a fost un dezastru
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Feb 2017   •   08:37

Președintele american Donald Trump a părăsit Casa Albă, într-o deplasare neanunțată. Speculațiile referitoare la deplasarea neplanificată a președintelui au apărut la scurt timp, în condițiile în care Casa Albă nu a dorit să comunice destinația lui Trump, conform Independent.

Ulterior, presa americană a aflat că Trump s-a deplasat la familia unui soldat ucis în Yemen, pentru a își prezenta condoleanțele.

Trump a fost cel care a autorizat misiunea din Yemen, aceasta fiind chiar prima autorizată de când a ajuns la Casa Albă.

Conform armatei, 14 militanți au fost uciși în raidul asupra al-Qaeda.

Pentagonul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonurile referitoare la 30 de persoane care ar fi murit în această misiune din Yemen.

Un reprezentant al armatei americane a explicat, pentru agenția Reuters, că președintele Donald Trump a autorizat prima sa operațiune anti-teror dar fără suficiente informații, suport tehnic sau pregătiri adecvate.

Astfel, echipa SEAL care a descins asupra bazei al-Qaeda s-a lovit de o forță consolidată, despre care nu știa foarte multe.

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close