Donald Trump a publicat o scrisoare în care numește protestatarii pașnici din apropierea Casei Albe „teroriști”

05 Iun 2020   •   08:33
Donald Trump a publicat o scrisoare în care numește protestatarii pașnici din apropierea Casei Albe „teroriști” Hepta

Preşedintele american Donald Trump a distribuit pe Twitter, o scrisoare în care îi numește „teroriști” pe protestatarii paşnici care au fost dispersaţi cu forţa din parcul Lafayette din apropierea Casei Albe, scrie CNN.

Preşedintele a distribuit scrisoarea care este scrisă de fostul său avocat, John Dowd, şi este adresată fostului secretar al Apărării, James Mattis.

„Protestatarii falşi de lângă Lafayette nu au fost paşnici şi nu sunt reali. Sunt terorişti care folosesc studenţi plini de ură pentru a arde şi distruge. Au abuzat şi au nu au arătat respect faţă de poliţiştii care pregăteau zona pentru impunerea restricţiilor începând cu ora 19.00", a scris avocatul.

Scrisoarea distribuită de Trump vine la o zi după ce fostul secretar al Apărării a transmis, miercuri, după mai multe zile de proteste, că „donald trump este primul preşedinte din viaţa mea care nu încearcă să unească poporul american - nici măcar nu se preface că încearcă. În schimb, el încearcă să ne dividă", a scris Mattis în mesajul său publicat de The Atlantic.

Sursă: Mediafax
Parteneri
sati
x close