Antena 3 Externe Donald Trump, acuzații grave la adresa fostului său avocat: A mințit!

Donald Trump, acuzații grave la adresa fostului său avocat: A mințit!

28 Feb 2019   •   10:42
Donald Trump, acuzații grave la adresa fostului său avocat: A mințit!

Preşedintele american Donald Trump l-a acuzat joi pe fostul său avocat Michael Cohen că "a minţit mult" la audierea sa din Congres, unde acesta l-a acuzat pe liderul de la Casa Albă că este un 'escroc', că a avut legături suspecte cu Rusia şi că a cumpărat tăcerea unor foste amante, relatează AFP şi Reuters. 

"El a minţit mult", a comentat Donald Trump la sfârşitul unui summit la Hanoi cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, adăugând că a fost prea ocupat în timpul acestei reuniuni pentru a urmări în întregime mărturia fostului său a avocat. 

Totuşi, Trump a spus că mărturia lui Cohen a fost 'ruşinoasă'. 

Dar "nu a minţit în legătură cu un singur lucru - a spus că nu a existat nicio înţelegere secretă" cu Rusia, a adăugat preşedintele american. 

Fostul avocat personal al lui Donald Trump, Michael Cohen, a declarat miercuri, în cadrul unei audieri publice în Congresul american, că nu deţine probe privind o eventuală colaborare între echipa de campanie a candidatului republican şi Rusia în 2016, dar că suspectează existenţa unei complicităţi. 

În cadrul aceleiaşi audieri, Cohen a prezentat un cec prin care Trump i-ar fi rambursat o parte din suma de 130.000 de dolari oferită actriţei de filme pentru adulţi Stormy Daniels pentru ca aceasta să păstreze tăcerea asupra unei relaţii avute cu miliardarul republican. 

Avocatul a mai afirmat că Trump este "rasist", "escroc" şi "trişor". 

A treia şi ultima audiere a lui Cohen în Congres din această săptămână va avea loc joi începând la ora locală 09.30 (14.30 GMT) şi se va prelungi pe parcursul zilei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close