Antena 3 CNN Externe Donald Trump vrea să candideze la prezidențiale în 2024: ”Doar doctorul mă poate opri”

Donald Trump vrea să candideze la prezidențiale în 2024: ”Doar doctorul mă poate opri”

Donald Trump, în vârstă de 75 de ani, a declarat că este decis să revină la Casa Albă, și susține că doar diagnosticul medicului l-ar putea împiedica.

Donald Trump vrea să candideze la prezidențiale în 2024: ”Doar doctorul mă poate opri”
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    26 Sep 2021   •   16:04

 „Numai diagnosticul unui medic” poate opri candidatura lui Donald Trump, al 45-lea preşedinte al Americii, pentru alegerile prezidenţiale din 2024, a afirmat fostul președinte.

Într-un interviu lung în caadrul emisiunii  „The Water Cooler” de la Real America’s Voice,  fostul preşedinte a atins numeroase puncte, de la presupusa fraudă electorală din Georgia la viitoarele audieri ale Congresului cu privire la asaltul din 6 ianuarie, de la haosul imigranţilor la scutul antirachetă al Israelului. D

Donald Trump, acum în vârstă de 75 de ani, a fost cel mai vârstnic preşedinte în funcţie la Casa Albă, înainte ca Joe Biden, care are 78 de ani, să fie ales.

Trump a relansat acuzaţiile de fraudă la alegerile prezidenţiale, fără a produce şi probe: „Am câştigat în Alabama cu un rezultat record, am câştigat în Florida. Şi ce s-a întâmplat în Georgia? Am câştigat în Ohio şi Iowa cu o avalanşă de voturi, iar în Georgia nu?”, potrivit Mediafax.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close