Antena 3 CNN Externe Donald Trump, apărat de soție: ”Nu i-a insultat pe mexicani. El a vorbit despre imigranții clandestini”

Donald Trump, apărat de soție: ”Nu i-a insultat pe mexicani. El a vorbit despre imigranții clandestini”

Donald Trump, apărat de soție: ”Nu i-a insultat pe mexicani. El a vorbit despre imigranții clandestini”
Sursa foto: Foto:facebook.com/DonaldTrump
24 Feb 2016   •   20:41

Melania Trump, soția lui Donald Trump, a dat asigurări miercuri că soțul său nu-i insultă pe mexicani și că proiectul său de a le interzice musulmanilor să intre în SUA este unul temporar, relatează AFP.

Doamna Trump, fost model de origine slovenă, în vârstă de 45 de ani, a precizat, printre altele, că ea însăși a urmat procedurile de imigrare normale pentru a obține cetățenia americană.

''Nu, nu cred că i-a insultat pe mexicani. El a vorbit despre imigranții clandestini. N-a vorbit despre toți imigranții'', a declarat Melania Trump la canalul de televiziune MSNBC.

Anunțându-și candidatura pentru Casa Albă în iunie 2015, Donald Trump a acuzat Mexicul că trimite în SUA persoane ''care pun probleme''. Mexicanii ''aduc cu ei droguri. Aduc criminalitate. Sunt violatori'', spunea Trump.

Referindu-se la proiectul soțului său de a le interzice musulmanilor să intre în SUA, Melania Trump a dat asigurări că o astfel de măsură ''va fi temporară și că ea nu se va referi la toți musulmanii''. ''Nu se știe cine sunt oamenii care vin în țară, ce vor face și, de aceea, el a vorbit despre aceasta. Este temporar'', a afirmat Melania Trump.

Ea a explicat că apare rar în campania soțului său, deoarece este mamă cu normă întreagă pentru fiul lor Barron, de 9 ani, și că vrea să ducă ''o viață normală pe cât se poate''.

Întrebată ce a atras-o la miliardar, acum în vârstă de 69 de ani, Melania a răspuns: ''Mintea sa. O inteligență incredibilă. Foarte fermecător. Multă energie''.

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close