Antena 3 CNN Externe Donald Trump și Bill Clinton, menționați în dosarul de trafic de persoane al lui Jeffrey Epstein

Donald Trump și Bill Clinton, menționați în dosarul de trafic de persoane al lui Jeffrey Epstein

Apar noi nume în dosarul de trafic sexual al lui Jeffrey Epstein, în care sunt menționați și președinții americani Bill Clinton și Donald Trump.

Donald Trump și Bill Clinton, menționați în dosarul de trafic de persoane al lui Jeffrey Epstein
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Ian 2024   •   13:03

Documentele desecretizate ar include peste 200 de nume care ar putea avea legături cu rețeaua de trafic de persoane condusă de Epstein.

Printre partenerii lui Jeffrey Epstein se numărau miliardari, președinți, celebrități și prinți. Președinții americani Bill Clinton și Donald Trump au fost menționați și ei în acest dosar, însă fără să le fie adusă vreo acuzație. 

"Nume precum fostul președinte Bill Clinton, Prințul Andrew, chiar și menționarea lui Michael Jackson a apărut, prin intermediul unui avocat, în urmă cu mulți ani. Dezvăluirea de astăzi face mai multă lumină în acest caz. Nu s-a întâmplat nimic neplăcut cu Michael Jackson, potrivit martorului care a depus mărturie.

Și apoi a fost menționat și Donald Trump, un alt fost președinte. O femeie a spus că a zburat cu avionul privat al lui Jeffrey Epstein din Florida la New York. Au fost nevoiți să se abată din cauza vremii nefavorabile în Atlantic City și au ajuns la unul dintre cazinourile lui Donald Trump.

Citește și: Momentul în care o judecătoare este atacată de un bărbat care urma să fie condamnat pentru tâlhărie, în Nevada

Iar Jeffrey Epstein, potrivit acestei femei, a spus: -Grozav, suntem în Atlantic City. Îl vom suna pe Trump și vom merge la cazinou-. Acum, nu este clar și această femeie nu a fost întrebată dacă l-a întâlnit efectiv pe Donald Trump.

Mai târziu, în aceeași mărturie a fost întrebată dacă i s-a cerut vreodată să îi facă un masaj lui Donal Trump, așa cum făcuse pentru Epstein, iar ea a spus că nu a fost cazul", a spus Michael Sisak, jurnalist Associated Press.

La ani de zile după ce Jeffrey Epstein a fost acuzat de trafic sexual cu minori, ies la iveală tot mai multe detalii despre partenerii săi de primă mână, relatează Insider.

Epstein a condus, timp de ani de zile, o "schemă piramidală de trafic de persoane" din Insulele Virgine americane, au susținut procurorii într-un proces din 2020.

Documentele arată că printre contactele sale se numărau investitorul Leon Black, fostul director general Les Wexner și prințul Andrew.

Epstein s-a sinucis în închisoare

Agresorul sexual condamnat a întreținut o vastă rețea socială și profesională. În timp ce își ținea ascunsă lista de clienți, el se lăuda, adesea, cu cercul său social de elită, care includea președinți și vedete de la Hollywood.

Miercuri, numele a peste 170 de parteneri ai lui Jeffrey Epstein au fost dezvăluite în documente judiciare desecretizate.

Pe lângă legăturile cunoscute, precum Bill Clinton și Prințul Andrew, documentele îl numesc pe magicianul David Copperfield și fac lumină în relația lui Epstein cu hair stylistul Frédéric Fekkai.

Epstein, în vârstă de 66 de ani, s-a sinucis într-o închisoare din Manhattan la 10 august 2019, în timp ce aștepta procesul pentru acuzații de trafic sexual cu minori. El se afla în custodia poliției de peste o lună, după ce a pledat nevinovat, potrivit Mediafax.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close