x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Donald Trump îndeamnă la boicot contra Apple

de 20 Feb 2016   •   10:12
Donald Trump îndeamnă la boicot contra Apple 127
Omul de afaceri și candidat la alegerile primare republicane pentru Casa Albă Donald Trump a chemat vineri la boicot împotriva gigantului informatic Apple până când grupul va debloca iPhone-ul unui autor al atentatului comis la San Bernardino (California) în decembrie, relatează Agerpres.

"Apple ar trebui să ofere securitatea acestui telefon", a spus Donald Trump vineri la o întâlnire publică în Pawleys Island, Carolina de Sud, unde alegerile primare republicane vor avea loc sâmbătă.

"Cred că ceea ce ar trebui să faceți este să boicotați Apple până când va da acest număr de securitate... În plus, telefonul nici măcar nu aparține acelui tânăr ticălos care i-a ucis pe toți acei oameni. Telefonul aparține autorităților", a adăugat el.

Apple refuză colaborarea cu poliția federală (FBI) și Departamentul de Justiție al SUA, care cer în zadar producătorului să ofere soluția tehnică pentru ca anchetatorii să aibă acces la datele criptate de pe iPhone-ul utilizat de Sayed Farook, unul dintre cei doi autori decedați ai atentatului ce a făcut 14 morți.

Principalul favorit republican pentru alegerile prezidențiale din SUA în acest an este un critic frecvent al Apple și a cerut companiei să facă mai multe produse în Statele Unite, amintește Reuters.

Purtătoarea de cuvânt a lui Trump, Hope Hicks, a declarat că mogulul imobiliar nu folosește un iPhone.
poza

Actualitate

Făcea asta în fiecare dimineață. Femeia a ajuns în stare critică la un spital din Iași

O femeie se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost transportata in stare foarte grava la spital. Medicii sunt sceptici in privinta sanselor sale de supravietuire si spun că, si daca va scapa cu viata, va ramane cu...

25 Oct 2016  •  00:28

poza

Show

O mai stii pe Mona Nicolici? Cum arata fosta prezentatoare la 10 ani de cand s-a retras din televiziune 

Prezentatoarea TV Mona Nicolici a parasit lumea televiziunii in urma cu 10 ani.  Fosta vedeta TV lucreaza acum pentru o mare companie si coordoneaza mai multe proiecte sociale derulate si finantate de...

24 Oct 2016  •  14:04

sati