Antena 3 CNN Externe Donald Trump este "o rușine" pentru America

Donald Trump este "o rușine" pentru America

Donald Trump este "o rușine" pentru America
12 Dec 2015   •   09:59

Prințul Al-Walid ben Talal, miliardar saudit și membru al familiei regale, consideră că Donald Trump este "o rușine" pentru "întreaga Americă" și că el ar trebui să se retragă din campania pentru președinția americană, informează sâmbătă Agerpres.

Prințul Walid, care conduce grupul Kingdom Holding Co, ale cărui interese au legătură și cu gigantul bancar american Citigroup, a reacționat astfel la declarațiile controversate ale lui Trump, care a propus închiderea frontierelor SUA în fața musulmanilor.

"Donald Trump, sunteți o rușine, nu doar pentru Partidul Republican, ci și pentru întreaga Americă", a scris vineri seara prințul saudit Al-Walid pe contul său de Twitter. "Trebuie să vă retrageți din cursa pentru alegerile prezidențiale americane, pe care nu le veți câștiga niciodată", a adăugat prințul, nepot al regelui Salmane al Arabiei Saudite, țară ultraconservatoare care aplică o versiune rigoristă a islamului.

Compania Kingdom Holding Co a prințului saudit deține părți în activități extrem de diverse, precum parcul de distracții Euro Disney, rețeaua hotelieră Four Seasons, Citigroup și gigantul media New Corporation. De asemenea, miliardarul saudit a devenit al doilea acționar al Twitter.

×
Subiecte în articol: Donald Trump
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close