Antena 3 CNN Externe Donald Trump, prima declarație după alegerile legislative din SUA | Surpriză majoră în Massachusetts

Donald Trump, prima declarație după alegerile legislative din SUA | Surpriză majoră în Massachusetts

Fostul președinte Donald Trump este direct interesat în rezultatul alegerilor legislative de la jumătatea mandatului, deși el personal nu candidează.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Noi 2022   •   10:47

Trump își pregătește revenirea în cursa prezidențială din 2024 și urmează să facă un anunț oficial în data de 15 noiembrie.

Fostul președinte a susținut numeroși candidați în alegerile din 8 noiembrie iar performanța acestora se răsfrânge asupra șanselor sale de a primi învestitura de candidat prezidențial din partea Partidului Republican.

Donald Trump a urmărit cursa electorală la reședința sa din Florida și a salutat victoriile republicane la scrutinul crucial pentru controlul asupra Senatului și Camerei Reprezentanților.

Donald Trump: "Bun venit presei 'fake news'. E multă lume acolo în spate"

 "Vă mulțumesc foarte mult tuturor. A fost o noapte interesantă. Avem câteva curse extrem de strânse pe care le urmărim. Unora dintre voi vă place muzica atât de mult încât preferați să stați și să o ascultați. Vă înțeleg perfect, așa că încercăm să facem ambele lucruri.

Vreau să urez bun venit presei "fake", acolo în spate. Este foarte multă lume în spate", a declarat fostul președinte.

Într-o altă evoluție a scrutinului din 8 noiembrie, statul Massachusetts a scris istorie la alegerile de mijloc de mandat, relatează Antena 3 CNN

Democrata Maura Healey a devenit prima femeie și prima reprezentantă a comunității LGBT care este aleasă guvernator în acest stat.

 "În seara aceasta (...), cu ajutorul unui număr atât de mare de oameni, am făcut istorie, nu-i așa? Am făcut istorie! Așa e. Mă aflu în fața voastră astăzi, mândră că sunt prima femeie și prima persoană gay aleasă vreodată ca guvernator al statului Massachusetts", a spus Healey.

Foto: Maura Healey, noul guvernator democrat de Massachusetts (stânga) și fostul președinte republican Donald Trump (dreapta)

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close