Antena 3 CNN Externe Donald Trump Jr vinde tricouri online cu mesajul: ”Armele nu ucid oameni, Alec Baldwin ucide oameni”

Donald Trump Jr vinde tricouri online cu mesajul: ”Armele nu ucid oameni, Alec Baldwin ucide oameni”

Fiul fostului președinte american profită de pe urma situației nefericite prin care trece marele actor. Donald Trump Jr vinde tricouri pe internet cu un mesaj care lasă puține interpretări: „Armele nu ucid oameni, Alec Baldwin ucide oameni”.

Donald Trump Jr vinde tricouri online cu mesajul: ”Armele nu ucid oameni, Alec Baldwin ucide oameni”
Sursa foto: Getty Images/ Alex Wong
de Cerasela Stafie    |    26 Oct 2021   •   17:24

Incidentul fatal de pe platourile de filmare ale westernului „Rust” a devenit subiect de marketing pentru unul fintre fiii fostului președinte american. Acesta vinde tricouri cu mesaje care fac referire la respectiva tragedie, atacându-l pe Alec Baldwin.

Tricourile promovate pe site-ul său includ sloganul „armele nu ucid oamenii, Alec Baldwin ucide oamenii”. Acestea au un preț de 27,99 dolari și au apărut după ce Baldwin a tras accidental cu o armă de recuzită, pe platoul de filmare.

Accidental, acesta a ucis-o pe Halyna Hutchins, directorul de imagine, și l-a rănit pe regizorul Joel Souza. Incidentul a avut loc la 21 octombrie.

În zilele care au trecut, Trump Jr a dat senzația că se bucură pentru acest teribil accident. El a distribuit pe contul său de Instagram mai multe mesaje ironice, care-l atacau pe Alec Baldwin, scrie The Hill.

”Să-l vedem cu toții pe Alec Baldwin dând vina pe armă. Este doar o chestiune de timp”, a scris fiul fostului lider de la Casa Albă.

„Acel moment când o piersoană anti-arme ucide mai mulți oameni cu o armă decât făcut-o vreodată colecția ta extinsă de arme de foc”, a notat acesta cu câteva zile în urmă, făcând referire la poziția actorului, cunoscut ca un avocat al reglementărilor privind armele de foc.

Donald Trump Jr. a respins criticile la adresa acțiunilor sale, într-un Story de pe Instagram, spunând: „La naiba cu toată sfințenia pe care o văd aici. Dacă situația ar fi stat invers, Alex Baldwin ar fi literalmente prima persoană care ar urina pe mormântul tuturor încercând să-și susțină punctul de vedere. La naiba cu el!”

Alec Baldwin l-a parodiat de ani de zile pe fostul președinte Trump, în „Saturday Night Live”, certându-se cu familia extinsă Trump de-a lungul întregii președinții republicane.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close