Donald Trump, la prima sa baie de mulțime, într-un restaurant de lux: "Stați liniștiți, o să scad eu taxele"

de G.S.    |    16 Noi 2016   •   12:15
Donald Trump, la prima sa baie de mulțime, într-un restaurant de lux: "Stați liniștiți, o să scad eu taxele" Foto: Facebook / Donald J. Trump

Donald Trump a încălcat protocolul, marţi seară, când a ieşit la cină cu familia fără să-i anunțe pe jurnaliști, așa cum se procedează în SUA, scrie AP.

Președintele ales Donald Trump a petrecut aproximativ două ore alături de familie, la 21 Club, un restaurant aflat în apropiede de Trump Tower.

Jurnaliştii şi-au dat seama că Trump şi-a părăsit locuinţa atunci când au văzut coloana oficială plecând din faţa turnului.

Jurnaliștii au cerut detalii, dar nu au primit nimic de la echipa lui Trump și nici nu au avut acces în localul respectiv.

Conform protocolului, preşedintele SUA nu pleacă nicăieri fără jurnalişti, nici măcar în vacanţe, pentru ca aceștia să poată relata ce s-a întâmplat fără să se bazeze pe povestirile martorilor.

Totuși, grație internetului, au apărut informații și materiale cu Donald Trump din restaurant.

Trump a fost primit cu aplauze și felicitări în restaurant, unde oamenii l-au recunoscut imediat.

Pe Twitter au apărut mai multe materiale cu președintele, care a făcut o baie de mulțime în restaurant.

Într-o notă ceva mai tabloidă, se pare că Trump a consumat în acea seară un cocktail Virgin Mary și a promis oamenilor că urmează să scadă taxele.

Parteneri
x close