Antena 3 CNN Externe Ce crede Vladimir Putin despre Donald Trump. Declarația care a șocat o lume întreagă

Ce crede Vladimir Putin despre Donald Trump. Declarația care a șocat o lume întreagă

Ce crede Vladimir Putin despre Donald Trump. Declarația care a șocat o lume întreagă
04 Dec 2016   •   13:32

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că preşedintele ales al SUA, Donald Trump, este o persoană 'inteligentă' şi va demonstra rapid că se ridică la înălţimea responsabilităţilor sale, transmite duminică France Presse.

"Faptul că a reuşit în afaceri demonstrează că este o persoană inteligentă", a declarat liderul de la Kremlin într-un interviu transmis de postul NTV.

"Este inteligent, iar acest lucru înseamnă că se va ridica rapid şi pe deplin la înălţimea responsabilităţilor care îl aşteaptă", a adăugat el.

Luna trecută, Kremlinul a transmis că Putin şi Trump au convenit, în prima lor discuţie telefonică după alegerea miliardarului american ca preşedinte, asupra necesităţii 'normalizării' relaţiilor dintre SUA şi Rusia, afectate puternic de tensiunile privind Siria şi Ucraina.

"Este important să ne normalizăm relaţiile şi să dezvoltăm noi relaţii bilaterale în ideea că ele vor fi în avantajul tuturor", a declarat preşedintele rus în discursul său privind starea naţiunii.

La rândul său, Trump a avut în mai multe rânduri cuvinte favorabile la adresa liderului de la Kremlin şi a spus că îşi doreşte "o relaţie puternică şi durabilă cu Rusia".

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close