Antena 3 CNN Externe Donald Trump, laude la adresa liderului nord-coreean: „Foarte deschis și onorabil”

Donald Trump, laude la adresa liderului nord-coreean: „Foarte deschis și onorabil”

Donald Trump, laude la adresa liderului nord-coreean: „Foarte deschis și onorabil”
24 Apr 2018   •   20:22

Preşedintele american, Donald Trump, a lăudat marţi atitudinea liderului nord-coreean, Kim Jong Un, cu care urmează să aibă curând o întrevedere, estimând că acesta a fost "foarte deschis" şi a avut un comportament "foarte onorabil", informează AFP.

Dând asigurări că Phenianul doreşte ca întrevederea lor să aibă loc "cât mai repede posibil", preşedintele american şi-a reafirmat convingerea că un acord cu Coreea de Nord ar fi bun pentru SUA, dar şi pentru (întreaga) "lume".

"Avem discuţii foarte bune", a continuat Trump, afişând o atitudine optimistă cu privire la summitul istoric pe care urmează să-l aibă cu cel pe care l-a criticat în trecut în mod vehement.

"El a fost într-adevăr foarte deschis şi a avut, cred eu, o atitudine foarte onorabilă din tot ceea ce putem constata", a continuat Trump cu referire la Kim Jong Un. "Multe promisiuni au fost făcute de Coreea de Nord de-a lungul anilor, însă ei nu au fost niciodată în această poziţie", a mai spus preşedintele american, fără a face precizări nici în ceea ce priveşte data exactă, nici locul acestei întrevederi, obiect al unor intense speculaţii.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Donald Trump Kim Jong Un
Parteneri
Ce trebuie să faci dacă magazinul refuză să îți returneze garanția pentru PET-uri
x close